Napi evangélium

2017. december 12. – Kedd

Egy alkalommal Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak: „Mit gondoltok? Ha valakinek száz juha van, és egy elcsatangol közülük, nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyen, és nem megy-e, hogy megkeresse az eltévedtet? Ha aztán szerencsésen megtalálja, bizony mondom nektek: jobban örül neki, mint az el nem tévedt kilencvenkilencnek. Éppen így mennyei Atyátok sem akarja, hogy csak egy is elvesszen e kicsinyek közül.”

Mt 18,12-14

   

A tanévkezdés információi / letölthető dokumentumok

A tankönyvosztás időpontja: 2017. augusztus 29. 8.00-17.30-ig

- A tankönyvosztás helye: a földszinti zsibongó tantermei
- A tankönyvek – a törvényi változásnak megfelelően – mindenki számára ingyenesek!
- A tankönyvosztás során kell a szülőknek kitölteni a nyilatkozatokat a tanulókat érintő adatokról, változásokról, a kedvezményekre való jogosultságokat igazoló dokumentumokat is hozzák magukkal!
- Az új tanévtől az étkezést már az önkormányzat biztosítja. Az eddigiektől eltérően a havi étkezési díjat már előre kell fizetni, a következő hónapban lesz lehetőség a lemondott napokból adódó korrekcióra.
- Étkezés díjai: tízórai: 92 Ft, ebéd: 323 Ft, uzsonna: 80 Ft (A szeptembert 21 munkanappal kell számolni a fizetésnél.)
- A szeptember havi étkezést a tankönyvosztás napján kell fizetni a hivatal pénztárában a tankönyvek átvétele után, az iskolában kitöltött nyilatkozat egy példányát bemutatva. Első alkalommal csak készpénzes fizetésre van lehetőség, a továbbiakban lehet majd a díjfizetést utalással is teljesíteni.
- A 2017. júniusi étkezési díjakat és az elmaradásokat szeptember közepén kell majd fizetni az iskola gazdasági irodáján az eddig megszokott módon.

A tanévnyitó időpontja: 2017. augusztus 31. 17.00

- A tanévnyitó helyszíne: a József Attila Közösségi Ház nagyterme
- Megjelenés: alkalomhoz illően

Első tanítási nap: 2017. szeptember 1. 8.00

A tanévkezdéshez letölthető dokumentumok:
KIR lap
Szülői nyilatkozat
Étkezési nyilatkozat

Pálmai Péter
igazgató