Nyomtatás

Nyári ügyeleti napok

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyári szünet alatt az iskola irodája zárva tart. Nyári ügyeleti napjainkon, július 13-án és augusztus 10-én 9.00-13.00 között van lehetőségük az ügyintézésre.

Nyomtatás

Díjkiosztón jártunk

Tóth-Godó Benedek, iskolánk 5. osztályos tanulója februárban megnyerte a Szép Magyar Beszéd verseny megyei fordulóját, ezért meghívást kapott az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett díjkiosztó ünnepségre. 

Nyomtatás

Nemzeti összetartozás napja

Rendhagyó évadzáró előadás részesei lehettünk pénteken délelőtt, hiszen Dóbiás Péter és csipet kis csapata Világjárók dallamai címmel varázslatos világ körüli utazásra invitált meg mindannyiunkat.Az érdekes előadás kezdetén megemlékeztünk a nemzeti összetartozás napjáról, jelentőségéről, és meghallgathattuk a Trianon c verset a 3. a osztályosok előadásában, valamint a zenészeknek köszönhetően Vass Albert:Honvágy c versének megzenésített változatát.Péterék kérésünkre kifejezetten erre a jeles eseményre készítették el a vers megzenésítését.

Nyomtatás

(Tudás)bajnokok születtek

Május 20-án Szegeden rendezte meg a Bendegúz Akadémia a Tudásbajnokság országos döntőjét, melyre két tanítványunk is bejutott: Dudás Hanga (2. b) irodalom, szövegértésből és Tóth-Godó Benedek (5.) történelemből.
Regisztráció után ünnepélyes megnyitóval kezdődött a döntő. Mivel 757 diák versenyzett, a feladatlapok megírása két helyszínen történt: a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában és a Tisza-parti Általános Iskolában.

Nyomtatás

Ismét szép siker az egyházmegyei hittanversenyen

A szegedi Karolina Általános Iskola és Gimnázium által szervezett Egyházmegyei Hittanversenyen idén második alkalommal indultak iskolánk diákjai, akik a tavalyi sikereket megismételve ezúttal is szép eredményt értek el. A verseny idei kérdései a teremtett világ védelmét, és benne az egyének, az egyes személyek felelősségét járták körül.

DESIGN BY WEB-KOMP